Ahad, 20 Oktober 2013

TEMPAH TASBIH : gold and blue

Assalamualaikum.

Kombinasi color yang super best!

Mommy Fizaomar request 50 utas tasbih dengan major color navy blue dan 50 utas tasbih dengan major color light golden.

light golden and blue

So, gambar gambar ni untuk menunjukkan color combination je. Takde la akan jadik sebijik camni tasbih tu. Kan color code jadi tak sama bila berlainan material.


lagi light golden and blue

Menarik jugak tau color ni. Lagi kalau tengok gambar bawah ni. Rasa nak kahwin lagi ajer. I mean lagi sekali dengan orang yang sama. Eh eh. lalalalalala~


lagi lagi light golden and blue. heh


 Ni pulak color combination untuk navy blue. Monochromatic blue. Untuk majlis aqiqah baby boy.


navy blue, turqoise

Kalau navy blue ni ngan gold pon smart. Eh eh.

monochromatic betul.

Tak sabar nak tunggu output. Cemana la roper tasbih tu agaknya ek. 

Tapi sebelum tu, saya kena buat 100 tasbih / tasbih mini / mini tasbih / tasbih 33 / tasbih doorgift / tasbih moden / tasbih comel / tasbih aqiqah dengan combination putih , ruby and hot pink untuk mommy Azimah Adli dari Perak. 


Maklumat tempahan untuk tasbih mini (design teardrop crystal) : -
  1. 1 - 30 utas : RM2.10/pcs
  2. 31 - 100 utas : RM1.80/pcs
  3. 101 - 500 utas : RM1.50/pcs
  • deposit adalah perlu bergantung kepada jumlah order. (disebabkan saya pernah ditipu...barang dah beli tapi pembeli menghilangkan diri)
  • kombinasi warna boleh pilih. jika takde idea, boleh nyatakan tema kahwin, tema aqiqah dan saya selesaikan untuk anda. :))
  • harga tidak termasuk postage. postage ditanggung sepenuhnya oleh pembeli. C.O.D boleh runding. 
Email : hasyimah65@gmail.com
Fb fanpage : hasyimahshe
Instagram : hasyimahshe


Tata titi tutu~







Tiada ulasan: