Rabu, 2 Oktober 2013

TEMPAH TASBIH : mini tasbih untuk doorgift wedding atau aqiqah

assalamualaikum.

hari ni aku bangkit dengan kegembiraan.hehe. gembira aku dah ada unifi..wooot wooottttttt!!!!!!

maka aku boleh update blog sepuas puas nya. walaupun hari ni suppose wordless wednesday, aku nak change the feel by mewarwarkan business aku yang satu ini. TEMPAHAN TASBIH / MINI TASBIH / TASBIH MINI / TASBIH 33 / TASBIH DOORGIFT / TASBIH AQIQAH telah dibuka!!!!

untuk makluman, aku sebenarnya dah lama ada buat tasbih ni. somehow entah macam mana dulu dapat tasbih kat wedding orang berada seutas tasbih 33 biji..pastu aku pulak suka dengan beads, pearl, diy etc. buat punya buat ini la yg jadi collection pertama aku.

CODE DESIGN:T33-teardrop pearl. DAH TAK BUAT SEBAB STOCK PEARL BUJUR TAK ADA JUAL DAH.



dan dari gambar ini, aku berjaya mengembangkan kegemaran aku menjadi bisnes. Moh kita layan gambar.

doorgift untuk aisya's aqiqah

CODE DESIGN: T33-teardrop crystal

jangan pandang handbag ye

CODE DESIGN: T33-ribbon

testimoni dari mommy aisya

another testimoni
 and for info, pada mulanya syahirah cuma order 60 utas tasbih. and last minute decision untuk tambah lagi 60 utas... 

WOW!
 rezeki. 
alhamdulillah.

dan dengan adanya customer ni, saya, hasyimah, ingin menyatakan tempahan untuk tasbih / tasbih mini / mini tasbih / tasbih 33 / tasbih doorgift / tasbih aqiqah telah dibuka.

  1. 1 - 30 utas : RM2.10/pcs
  2. 31 - 200 utas : RM1.80/pcs
  3. 201 utas ke atas : RM1.50/pcs
  • deposit adalah perlu bergantung kepada jumlah order. (disebabkan saya pernah ditipu...barang dah beli tapi pembeli menghilangkan diri)
  • kombinasi warna boleh pilih. jika takde idea, boleh nyatakan tema kahwin, tema aqiqah dan saya selesaikan untuk anda. :))
  • harga tidak termasuk postage. postage ditanggung sepenuhnya oleh pembeli. C.O.D boleh runding.
whatsapp: 018-3252-507 syima ;p

tengah buat untuk customer yang order melalui instagram..100 utas untuk aqiqah baby girl.nanti saya upload pic ye.

babai

p/s: anda mencari original english cotton, handsock lawa lawa yg match dengan dress, kelas menjahit one by one, kristal yg best, cantik lg senang guna? syira.is.syahirah jawapan nya. g la usha!



4 ulasan:

Nurul Huda berkata...

salam,,hai klu sy nk order utk 400pcs brapa yer per pcs?,,blh emelkn ke nurul.roman@gmail.com ;) tq

Nurul Huda berkata...

salam, klu utk 400 pcs, brapa yer per pcs, blh emelkn ke nurul.roman@gmail.com tq ;)

hasyimahshe berkata...

@nurul huda : sy dah email on 12 mac ye. do check your inbox ;p

nabiha berkata...

email sy untuk 1-1.5k