Isnin, 4 November 2013

TEMPAH TASBIH | 150 UTAS LIGHT GREY AND PURPLEII

Assalamualaikum

Hari ni berkesempatan untuk sambung tempahan dari mommy nurqaseh.

CEKIDAUT!!

limapuluh campur duapuluh
oh bukan aku takde kerja nak update satu satu punya progress. Ape yang ade dalam pc aku buat entry blog. yang ada dalam hp terus naik instagram also facebook. 

Ikot keadaan. 

Jangan ingat aku tak buat pulak order tasbih mini lain. 

Buat...Cuma tak dan nak update. 

Unless aku xde order masuk. Baru la boleh ngadap ye dak.

Siang lagikan menjahit. Malam bertukar jadi tukang tesbih. 

Thihihihihihi ;p

Salam Muharram.

whatsapp syima 018-3252-507 untuk tempahan


4 ulasan:

Hijab Valley berkata...

Salam kak.. emailkan quotation harga tasbih ni kt humaira_0401@yahoo.com. Utk 120 utas

hasyimahshe berkata...

@hijab valley. dah email kelmarin. do check the inbox ye dear.. :)

mas a.k.a azween berkata...

Salam. ..boleh tak email kn quotation price tok 300 utas tasbih nie? ... sazweenmas@gmail.com. ..

mas a.k.a azween berkata...

Salam. .boleh tak email kn quotation price tok 300 utas tasbih??.. sazweenmas@gmail.com