Khamis, 16 Oktober 2014

TASBIH MINI | 120 IZAN

ha..yang ni spesel. izan ni kalau tak silap kerja kat melaka..majlis nikah (kalau xsilap kat kelantan). on the day nak amik the tempahan tasbih mini ni, dia dari melaka nak ke kelantan. nasib baik tau area wangsa maju. 

kata nya belajar uia dulu. so kacang je nak ke shell carrefour wangsa maju. 

good.

ni yang izan ni request 

without the ribbon

last result

for those yang nak tempah this design, aku kena bukak balik kitab nak check harga. ni pon spesel request dari izan. 

hasyimah65[at]gmail[dot]com
whatsapp syima 018-3252-507 untuk tempahan

Tiada ulasan: