Jumaat, 16 Oktober 2015

TASBIH MINI | ZURA (PART2) - 200 PCS



Aku sebenarnya ada banyak benda nak share kat blog ni. Bersawang abis dah blog. Masa aku create blog ni, aku nak cerita la memacam kat sini. Now, dah jadi bisnes blog pulak. Asyik la tasbih...Tengok lah nanti aku cuba up satu satu story kat sini.Boleh jadi kenangan aku jugak kennn..

biase la setting bukan photographer kihkihkih

Well alhamdulillah tasbih untuk zura dah siap. Dah selamat pon sampai kat tuan baru nya.Tahniah syima berjaya siapkan on the dot walaupun penuh onak duri anak cranky .Terima kasih zura for trusting us!

Stok pearl aku ada banyak balance. Dah menimbun. Dan bermacam macam kaler. And aku rasa aku nak buat reasy stock sebab aku nak clear almari sikit. 

Nanti aku sort kaler yang ada. Buat cantik cantik..Sapa yang bertuah dapat kita tengok lah nanti.. Bertuah lah sebab harga confirm jaaaauuuuhhhh lebih murah dari harga kebiasaan aku. 

So, tunggu poster promo aku up kat sini, kat fb, kat ig korang yang bertuah tu grab okeh?!

Tiada ulasan: