Selasa, 26 Januari 2016

pembuat tasbih paling murah di alam maya

Yang jauh kita dekatkan dengan poslaju. kahkah
selamat sampai
Ada je customer luar dari selangor yang nak kita pos parcel ke tempat diorang. Ada yang kelantan la, kedah la, negeri sembilan la..Paling win sekali orang johor. Eh ada jugak orang Brunei tempah tasbih dengan iolls tau. Terbang ke Miri parcel tu sebab customer tak nak pos ke Brunei. Malaysia-Brunei kan dah jadi international pos..So mahal kita. Dia pon mintak pos ke alamat Miri. Bijak customer ni.

Selama buat bisnes tasbih ni, paling berdebar debar kalau customer mintak pos parcel tasbih mini ke alamat dorang. Ye lah dorang kan nak guna untuk majlis. Buat nya parcel tak sampai tak ke naya ke pengantin. Takut pulak jadi fitnah ke diri ini.

Kalau iolls free, mesti tiap dua tiga jam track parcel. Update customer kalau parcel dah gerak. Kadang tu, agak sibuk jugak..tapi tataaappp lah iolls check kan.

Terima kasih yang tak terhingga to all yang trusting Hasyimahshe dalam membuat tasbih untuk dijadikan doorgift aqiqah, doorgift tunang, doorgift babyshower, doorgift tahlil, doorgift nikah, doorgift kahwin dan jugak personal use. Dah 3 tahun dalam dunia bisnes cenderahati perkahwinan ni, membuatkan iolls realise yang kalau kita berkualiti, customer akan return to us dengan senang hati.

Masih lagi pembuat tasbih murah paling win di alam maya.

Hasyimah Hashim
018.3252-507
FB page : hasyimahshe

Tiada ulasan: