Ahad, 17 September 2017

syima,rakan shaklee anda

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

KENAPA PERLU PILIH SAYA SEBAGAI RAKAN SHAKLEE ANDA?

Buat pembaca baru, biar syima perkenalkan diri syima dulu. Saya Hasyimah Hashim boleh panggil syima, berusia 28 tahun dan telah menjadi ahli Shaklee sejak tahun 2016. Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur, amanah dan pantas melaksanakan tanggungjawab. Memegang prinip mementingkan kesihatan para pelanggan berbanding keuntungan semata-mata. Saya akan menyediakan konsultasi secara PERCUMA beserta jadual pengambilan vitamin yang bersesuaian untuk anda.

MEDIUM PENGHANTARAN SHAKLEE

Penghantaran vitamin Shaklee anda boleh diatur menggunakan Poslaju dan Gdex. Untuk lain-lain medium, sila cadangkan mengikut kesesuaian lokasi anda. Untuk item "ready stock", saya menyediakan servis COD sekitar Wangsa Maju / Kuala Lumpur.

CARA PEMBAYARAN 

Pembayaran boleh dibuat melalui Maybank.

CARA BELI SET SHAKLEE

Jika anda ingin membeli set Shaklee, anda mempunyai beberapa pilihan :-
  • belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda
  • belian di cawangan Shaklee terdekat (NO ID SHAKLEE : 1241234)
  • melalui saya. Sila Whatsapp di 0183252507 (hasyimah / syima) untuk bantuan / belian.

NAK BELI SEKARANG MENGGUNAKAN KAD KREDIT ATAU KAD DEBIT ANDA?

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=44cc3bcbd1ab8ca953a84ec52398a16d


Atau ingin menjadi ahli Shaklee untuk penjimatan hebat?

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1241234

Nikmati manfaat bonus tunai dan penjimatan harga hebat jika menjadi ahki Shaklee. Ingin menjadi pengedar Shaklee untuk mendapatkan pendapatan? Sertai team business kami, Aces High Group yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dan fleksibel.
Rakan Shaklee Anda:
Hasyimah Hashim (Syima)
SMS / Whatsapp : 0183252507
Fb page : Hasyimahshe
Personal Fb : Hasyimah Hashim
Instagram : Hasyimahshe

Sabtu, 2 September 2017

kids was so suprised with the crowd

Tak jangka sebenarnya nak ke Dataran Merdeka jadi kenyataan. Le husband kureng sikit kalau bab nak beramai-ramai ni. But what to do isteri sangat suka and menurun pulak perangai kat anak.

Nak ajar tentang kemedekaan kepada anak bukan mudah. So syima saja nak bagi dia tengok parade je dulu. Nanti kat sekolah enko belajar menantang ni, ummi elaborate lah lagi.

But please, no politics here.
Sampai awal bukan jaminan ye nak dapat seat depan. Kerusi tingkat tingkat tepi jalan tu jangan lah mimpi nak merasa. Jam 6 pagi dah ramai parents yang chop tempat. Syima tengok kat Facebook, parents yang tegar ni dah macam nak beli tiket bola final Sea Games dah. Sanggup lagi anak melalak dari tinggalkan seat.

Well, common lah. Budak cepat bosan.

3 kali kitorang tukar parking. Sebab jalan yang kitorang konon nak lepak tu penuh jugak manusia. Berlapis lapis orang. Panas tak payah kira lah. Dah macam tin sardin walaupun lapang tepi jalan nya.

Being Malaysian tak salah but jadilah Malaysian yang bijak.

Masa masa ni, korang akan jumpa manusia yang tak boleh bawak bawak jadi bijak.

Penat penat beratur sambil berdiri tepi jalan sebab nak cop view baik punya, tetiba ada parents yang nak selit anak jugak. Memang lah sengaja carik pasal.

Malaysian, please tinggalkan mentality kelas ketiga tu kat rumah.

Ni kitorang punya port, betul betul mengadap Pertama Kompleks and matahari. Patut lah masa datang tu takde yang nak duduk sini.HAHA

Masa awal awal selesa lah boleh duduk bagai. Bila dah start parade, terpaksa berjengket segala sebab orang luar pagar dah membuas. Kena halau dek polis bantuan pun buat dek je. Sekali kena lenyek dengan kete kebal kang baru tau.
Masa ni kanak kanak memang menggila. Kemain nak salam katun hat depan tu. Ape nama ntah. Yang bapak budak siap jerit panggil gopal. Ingat kids je seronok sekali dengan bapak pun sama naik hantu.

Parade kat tv ada menatang balloon character kartun, tapi kat sini takde.

Jangan pikir dorang malas nak bawak pulak. Benda tu besar, nak nyampai ke Pertama banyak pokok rendah and jambatan, tak sesuai nak bawak sampai hujung.
Kalau korang tengok jeng jeng jeng upin ipin, korang mesti hafal lagu tu. And faiq tak ketinggalan. Siap sesuka hati je tukar jeng jeng jeng into J-J-PAM sambil petik gitar tali tangsi dia tu.

Pastu bila tengok JPAM lalu, dia terkedu. "kenapa JPAM pakai baju b-lue bukan red?"

Dah youtube mana pulak dia tengok JPAM color red? Ke dia confius dengan fireman?
Skuad berkuda yang sekor kuda dia refused dari jalan kedepan. Sibuk nau nak jalan macam ketam. Mujur dah hujung hujung parade. Kalau masa awal awal, mau berterabur sungguh.
Tengok berapa lapis dah manusia masa ni. Padahal depan syima ada pagar. Masa awal awal, lepas ke jalan tak boleh ada lapisan. Sebab kete kebal besar. Belum lagi dengan lori bawak drone ATM ke ape ntah, sayap dia boleh libas kepala orang lebar dia.

Ada sorang polis tu mengamuk masa ni.

Dah korang pun tak faham-faham ada jentera nak lalu. Scale pulak bukan size sedan ke 4wheel ke. Lagi mau menyempit.
Parents sebenarnya bukan nak pergi sangat benda macam ni. Baik duduk rumah, sejuk, ada makanan sentiasa. Tapi melihatkan anak-anak yang gembira tu, priceless. Masa bila lagi nak jumpa kereta kebal, moto askar, askar pakai baju daun etc.
Last jentera. Memang bunyi besi semata bila dia lalu atas jalan tar. Dalam movie, tak de lah berbunyi bising sangat. Mungkin sebab dalam movie tu lalu atas runtuhan, padang pasir bagai. Haha

Pakcik dalam kereta kebal tu masam je. Dah tak pandai nak senyum atau dia rasa dia kat medan perang? Medan Mara ada lah tepi tu;p
Pasukan profesional semua terus gerak balik. Yang tinggal hat budak budak sekolah ni je ha. Tengok lah kemain orang ajak selfie.

Yang perempuan dia punya gedik siap nak betulkan angle lagi. Adoi lah hai.
Cuba amik gambar sekali dengan abang polis ni. Keras je. Entah senyum entah tidak. Kalau senyum pun tak nampak.

Benda alah senapang tu tipu agaknya lah ya. Sebab macam bebas je dorang bawak jalan jalan.

Well, its a great experience untuk Faiq. Untuk Ummi, kena standby baju lagi nipis after this.

Tips untuk bawak anak ke Dataran merdeka sempena Hari Kemerdekaan

1: Bawak bekal atau makan siap siap dari rumah. Kedai confirm penuh dengan staff yang sedia nak bekerja jam 10, tambah lagi dengan crowd Dataran. Even 7 eleven Masjid Jamek also cramped dalam tu. Roti sekejapan je habis.

Soalan orang tak de ke orang berjualan?

Ada, tapi ramai yang jual air tin and keropok. Maybe tak nak renyah. Kitorang power up by milo je dua tin.

2. Spare sunnies atau payung atau kipas. Dapat tempat macam tempat syima yang begitu menadah sinaran matahari, silakan lah bersepet-sepetan ataupun merecik peluh

3. Anak bawah 2 tahun sangat tak menikmati parade ni. Sekeliling syima masa tu ramai kids. Yang baya Faiq ke atas ke enjoy walaupun panas. Yang lain menangis lapar, menangis ngantuk, menangis panas.

4. Naik lah LRT atau moto. Kereta lupakan sahaja. Jalan TAR memang akan tutup untuk bagi laluan kepada menteri nak park paling dekat dengan dataran. While, yang memandu kena park jauh dan jalan kaki. Bukan kah nikmat kalau naik moto? haha
.
.
.
.
.
Bulan ni ada promo best untuk yang nak kulit cantik




Testimoni collagen

Syima
Shaklee ID 1241234
018-3252507




Jumaat, 4 Ogos 2017

ESP Shaklee

Apa yang hebat sangat dengan ESP Shaklee sampai setiap kali stock sampai mesti sold out?

Hehe. Well tiada skema jawapan untuk soalan ni :)

Yang paling ketara is bila ada demand, stock mesti laku. Kalau takde demand mesti ada lambakan stock.

ESP ni sangat diperlukan oleh orang yang menjaga kesihatan, kecantikan dan stamina.

Macam syima sendiri, amalkan consume ESP nak masuk 8 bulan dah. Dari segi stamina, memang berbeza, boleh dah nak squeeze plan banyak-banyak dalam sehari. Selalunya syima surrender sebab ada anak lelaki ni stamina kena lebih. Faiq banyak sangat tenaga. Bila syima utamakan keselamatan dia, syima jadi letih.

While untuk hormonal balance aspect, syima dah kurang marah-marah. Sebelum ni, syima boleh kata senang nak naik angin sebab badan terlalu penat.

Dan yang paling best, Raya baru-baru ni, ramai orang kampung tegur kulit syima makin cantik dan putih. Actually takde lah putih, cuma kulit syima kurang berminyak berbanding dulu. Bila kurang minyak, kulit syima tak lebam. Nampaklah cerah sikit. Hiks! Liang pori makin kecil tau! ;p

Apa itu ESP?

ESP atau secara formalnya Energizing Soy Protein adalah protein soya berkualiti tinggi. Didatangkan dalam bentuk serbuk seperti susu tepung, ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran. Juga boleh dibancuh kosong yang hampir menyamai rasa minuman malt tanpa gula. Ia memenuhi jurang nutrisi dalam kehidupan harian kita.

Siapa perlukan ESP?

  • Individu perlukan tenaga tambahan
  • Individu yang ingin diet tanpa berlapar
  • Ibu menyusu
  • Penderita gastrik
  • Individu yang menjaga kesihatan kulit
  • Ibu berpantang
  • Ibu hamil
  • Warga emas
  • Individu bersukan atau bina badan

ESP dan ALFALFA diketahui baik untuk ibu menyusu. Apakah beza dua item ini?

Antara kandungan ESP ialah protein dan kalsium. Yang mana jika ibu menyusu amalkan ESP, susu lebih berkualiti dan pekat. InsyaAllah dengan izinNya anak susuan lebih kenyang.

Manakala, ALFALFA yang berupa 'jamu moden' membanyakkan penghasilan susu. Lebih sesuai untuk ibu yang berkeperluan tinggi. 

Bagaimanapun, kedua-dua item ini tidak berupaya membantu ibu ibu yang tidak menjaga masa pump/direct feeding yang berkait rapat dengan terms 'supply on demand'.

Kebaikan ESP
  • Membantu pembentukan sel sel baru
  • Menstabilkan hormon
  • Memberi rasa kenyang yang lebih lama
  • Pembekal tenaga
  • Mencantikkan kulit
  • Baik untuk jantung
  • Menambah susu ibu
  • Elak gastrik
  • Mengurangkan risiko pre-eclampsia



Shaklee Independent Distirbutor
Syima
ID shaklee 1241234
018-3252.507
Fb: Hasyimah Hashim
Ig: She.Vitaminhub

Khamis, 18 Mei 2017

Lapik pakai talam kalau tangan tak muat

Dah siap siap bergelap semalam, boleh pulak husband syima join FB live. Dah lah bunyi macam pidato, kejap kuat kejap slow suara, yang husband syima boleh pulak buat-buat tak faham yang anak dia senang terganggu kalau bunyi macam video best sikit. Dah orang tu tak jadi nak tidur.

Sekali pelepap kena lempang.

Terus terkaku masing masing yang tengok live tu. Tak tahu lah nak kesian ke tak.

Kerana pulut santan binasa, kerana mulut badan binasa. Ha itulah dia. Memang takde lain lagi dah. Benda hal hal percakapan ni, sebenarnya betul lah kata orang tua-tua. Kena berlapik sikit. Kita bukan nak kipas orang sampai nak jek jek dia jadi paling dewa sekali, tak. Kita cuma nak tunjuk kan kita ni bijak sikit, bersopan sikit. Tu aje.

Ada satu situasi yang mana si A tengah melepak luar rumah si B yang merupakan orang tua. Si A ni muda belia. Yang si B ni takde apa apa pun sebenarnya, tapi dia lempang nya si A ni tadi. Sebab nya cuma si A ni menyembang macam tak hormat orang tua lain. Dok la mencarut carut benda mengarut. Lempang dek carutan tu dah satu hal. Yang ko beria membangkang orang tua tu dah kenapa? Kot ye pun, town down sikit intonation ke, change frasa ke, jadi lah macam ko bagi pendapat. Ni tak, sama gaya macam bercakap dengan member.

Dalam discussion suami-isteri-family pun kena jaga jugak cara kita bercakap. Jangan nak pikir kita aje yang betul. Nanti boleh jadi nampak nau kita ni paling bodoh. Mula-mula cerita pasal malas, lepas tu kait dengan duit, pastu kait dengan nafkah, pastu kait dengan masa. Eh dah kenapa macam takde benda spesifik nak dibincangkan? Kenapa macam dah jadi macam 'saja cari pasal'?

Addressing someone jugak kena betul. Kalau orang tu pangkat pak, mak, abang, dato seri hatta kawan sebaya pun kena jaga-jaga. Kang kot dok semangat sangat nak sembang, dari abah-ateh terus jadi abah-aku. Mana tau semangat nak cerita kat abah tu macam bersemangat nya sembang kedai kopi dengan member.

Benda benda macam ni, syima percaya kita yang kena mulakan dulu. Tak payah nak harapkan orang lain. Dari kecik kalau dah biasa polite, kelak bila besar dengan sesiapa pun boleh polite. And macam mana situasi pun mesti kita boleh turn the question kepada polite way.

Ni kita asyik nak harapkan orang je yang sujud tapak kaki kita. Yang kita ni nak sangat mendabik dada.

Bukan susah pun. Just go back and practice.






Rabu, 17 Mei 2017

Bukan penyelamat namanya

Syima tak tahu apa cerita sebenar pasal pelamin RM150 tu. Tapi secara kasarnya cerita dia, pengantin ambil pelamin RM100, sekali pelamin yang jadi masa kejadian tak sama dengan pelamin contoh. Entah macam mana ada pulak superman yang bagi pelamin RM 150 yang kalau ikutkan sama taraf dengan yang rm 1000. Paling cikai dia boleh dapat yang pelamin baru tu, rm600. Tu paling cikai lah. kalau jumpa yg rm 600 tu memang boleh sujud syukur rasanya.

Itu syima tolak tepi.
Syima nak cerita macam mana syima buat pelamin syima ni. ni dah paling murah dah ni. sebabnya semua memang tahap diy.

langsir rm7 x 6 meter x 2 pattern
railing (amik ibu punya)
tap langsir (rm1x 3meter)
pasu rm60
bunga rm50
spotlight pinjam
carpet pinjam
alas pentas rm3x 3meter
chandelier rm30
kerusi rm400
total lebih kurang RM650

See memang tak sampai seribu pun. Tapi syima tak kira dengan kudrat yang membuat nya. Yang dok cucuk bunga, yang dok jahit langsir, yang dok pasang spotlight.

Let say syima charge sorang rm3.50 macam syima dapat masa kerja 7e dulu. Nak buat tu semua je makan hari, dah berapa pulak syima nak charge. Tak ke tu dah jadi modal jugak. Ada pikir manusia yang nak tolong tu nak berbayar jugak? Berapa ramai aje lah manusia kat bumi ni yang tak kisah tak dibayar. Kalau pun tak dibayar, mungkin cuma sekali dua. masuk 44 kali, dorang mesti tak datang dah kalau enko jemput untuk tolong2 majlis.

Dapat pulak ipar duai sedara mara yang jenis berkira malas nak tolong. Mau mereput pengantin sorang sorang dok anyam pelamin.

Ni untuk pelaminan aje tau. Untuk pasu bunga telur tu lain kira pulak. Untuk Alat merenjis lain pulak. Kipas malu malu kucing tu pun tak kira.

Nasib sekali seumur hidup, kalau berkali-kali? memang tak lah syima nak repeat lagi. Penat tahu usaha kita tu tak mendatangkan faedah. Dah lah bersanding tu bukan wajib. Tapi reason syima buat tu pun nak kenangan gambar tu molek sikit lah hendaknya.

Yang si penyelamat pelamin RM150 tu, kalau ada yang PM bertalu-talu nak pelamin yang sama satu Malaysia, nak ke dia jadi 'penyelamat'?

Konfem terus taubat.

Tapi kalau itu cara nya nak marketing kan diri, it is crazy man. Anda sedang membunuh diri sendiri rasanya. Kalau di-reject permintaan yang ramai-ramai tu tak jatuh ke reputasi? Malaysian nowadays kuat viral kot.

Sebab tu kalau tang bisnes kalau kita buat untung 'sedekah' ni, ramai yang endup dengan bungkus. Tak tahan beb, kerja separuh mati, tapi ambil untung sikit sesangat. Bila tak berbaloi, nanti hujung-hujung akan putus asa bila bisnes orang lain makin maju, bisnes sendiri tak nampak hala tuju.

Sekarang syima into Shaklee pun sebab dah fedup dengan jadi agen. Sekali nak grab agen, kena sedebuk RM400. Item tak sold pun dalam sebulan. Selalu sold dalam 3 bulan. Alahai, bila nya nak kaya macam tu. Nak jadi dropship lagi lah.

Kalau Shaklee, untung runcit sendiri tentukan. Berapa sale kita tu nanti akan jadi point. With this point, kita boleh turn kan into BONUS. Masuk lagi duit syima 14 hb setiap bulan. Alhamdulillah this is the best ever dropship.

Bukan tu aje, ada support group dari Master Doctor Hasifah. Sangat faham dengan dunia orang orang yang zero in business.

Kumpul points boleh dapat CARBONUS. Suka hatilah nak beli apa pun. Ada yang buat beli rumah, ada yang buat beli kereta.
Setahun sekali punya points terkumpul boleh dapat free trip.
Kalau macam ni punya bisnes, baru lah rasa I LOVE MY JOB.






Selasa, 16 Mei 2017

yang pernah rasa mesti insaf

Sejak dua tiga menjak ni syima kerap kena bengkak susu. I was like, kenapa ye nak bengkak susu padahal almost wean off? After a few selidik research bagai, baru lah syima terfikir kenapa.

Dalam proses wean off ni, ada masa syima jarak kan masa susu. Faiq kan kadang tu nak susu beria tak ikut masa. Yang syima pulak nak kurangkan kekerapan menyusu so nanti susu drop lah kan? Gitu lah konsep dia. 

And entah macam mana masa tu, susu dah clog tapi tak sedar. By the time Faiq nak minum susu, dah tersumbat so sakit. Sampai ke ketiak ketiak sakit.Ketiak ni kira dah garis nak demam lah kiranya. Kalau demam, kompem kena gi klinik.

Masa mula mula jadi tu hari jumaat. Syima mula dah rasa nak demam bagai, siap whatsapp husband bagitau tak boleh masak sebab nak demam bengkak susu.

I have no idea nak buat apa masa tu.

Some petua bengkak susu cakap tekup dengan mangkuk kobis. Which means kobis helai yang berbentuk mangkuk. Tapi masalah lah pulak bila dengan kobis ni, kobis lebih men-drop-kan susu. Kalau macam syima yang almost nak wean off maybe takde masalah.But to others yang anak masih lagi guna 5-6 oz per session?

Dan lagi masalah bila kobis memang takde dalam peti ais. Syima memang tak makan kobis sangat sejak breastfeed. Nak elak susu drop punya hal.

Hujung hujung husband nak balik tu, baru teringat yang rumah ni ada Lecithin. Kelam kabut telan direct 6 biji.

Faiq sangat lah behave ye bila tau mak dia ni sakit kat situ.

Selesai makan lecithin, syima mandi air suam. Then cuci yang tersumbat dengan cotton bud.

Sejam lepas tu terus tak sakit dah. But ketul masih ada lagi tau. So syima just continue dengan kosongkan tangki aje. Easy for Faiq. Senyum senyum dia dapat tau boleh susu banyak banyak banyak banyak. Kahkah.

Effect dia, kalau sebelum ni susu banyak pun jarang lah nak terpancut, masa first nak adjust boleh pulak susu memancut mancut. Heavy flow betul sampai terkejut anak aku.

Alhamdulillah, kemudian kemudian tu bengkak makin pulih. Dari 3 ketul jadi seketul je bengkak nya.

Untuk yang nak tahu bagaimana Lecithin mengatasi bengkak susu, biar syima ceritakan sikit.

Lecithin ni berfungsi mengemulsikan lemak. Bahasa mudah nya mencairkan lemak. So susu adalah lemak, so lemak cair. Susu laju. Gitu.

Lecithin biasa nya digunakan untuk orang yang nak kurus. Tapi boleh juga untuk atasi bengkak susu ni tadi. Kesan nya pada syima,sangat membantu.

Lagi best kalau guna masa berpantang. Boleh dapat effect kurus and susu lancar lagi.

KELEBIHAN LECITHIN
  • Membantu tubuh menyerap Vitamin A, Vitamin D, Vitamin E dan Vitamin K yang larut lemak
  • Membantu merendahkan lemak dan kolestrol
  • Menghalang pembentukan lemak di hati
  • Membantu membakar lemak untuk kesan pelansingan
  • Menggalakan peredaran darah sekaligus membantu mengawal tekanan darah
  • Meleraikan toksin dalam usus - membantu mengelak sembelit
  • Mengemulsi lemak susu pada saluran susu yang tersumbat
Sekarang dah tau trick nya, ada je rasa macam nak jadi clog besar, terus ambil. Sebab bila dah jadi clog, badan terus akan down sebab sakit nya tuh disini sangat mengganggu aku. Haha



Korang yang berminat nak order Lecithin boleh whatsapp syima. Syima sekarang dah jadi Shaklee distributor. Hanya harga terbaik untuk customer syima. Package dengan consultation sekali.

Takde lah beli kat entah mana mana, sekali dapat dah nak expired bagai. Lepas tu, siap terkontang-kanting tak tahu cara guna.

Order dan consultation
syima
018.3252.507

Jumaat, 24 Mac 2017

PETUA HILANGKAN PARUT JERAWAT

Nak hilangkan parut boleh guna kulit kayu manis. Mula mula, tonyoh kulit kayu manis belakang lesung sampai jadi serbuk, kemudian sapu kat tempat berparut. Tak pasti kalau guna yang serbuk kayu manis tu sama ke tidak berkesannya kat parut. Tapi kalau tonyoh belakang lesung ni, memang menjadi.

Tapi kekangan masa tu membuatkan syima tak dan nak jadikan serbuk kayu manis tradisional way. Jam tu nak asah, jam tu nak jaga anak, memang sempat lah Faiq hembus serbuk tu.

Ini antara sebab syima amalkan Sustained Release (SR) Vitamin C Shaklee.  Nama pun sustained release, this Vitamin C dilepaskan secara berperingkat-peringkat untuk penyerapan maksima. Sebab kalau lebih, buah pinggang akan buang je lebihan Vitamin C tadi. Kapasiti yang diserap cuma 100mg je sejam. So membazir.


Dengan sebab tu juga, syima yang menghidap gastric forever ni, dapat makan SR Vitamin C dengan selamat tanpa asid burst.


Dan sifat SR ni, membuatkan Vitamin C ni lebih lama berada dalam badan untuk beroperasi. Sebab tu yang makan Vitamin C Shaklee ni selalunya berpuas hati dan repeat order.


Kebaikan SR vitamin C Shaklee:
🌸gebukan kulit dan hilangkan parut
🌸menguatkan gusi dan tulang
🌸menguatkan imuniti badan dari jangkitan penyakit.
🌸menguatkan saluran darah.
🌸membantu proses tambah sel darah merah.
🌸sebagai anti-oksida
🌸bantu penghasilan kolagen dalam badan.
🌸tingkatkan kesuburan.

Sebotol tahan 6 bulan. Jadi buat masa ni, Shaklee lah yang mempunyai Vitamin C murah dan berkesan.


Untuk order, boleh whatsapp syima
018.3252.507

Pujuk-pujuk lah syima bagi harga runtuh kat korang ye.