Jumaat, 19 Julai 2019

RYG TAKES USA

Semalam team syima berangkat ke USA. 11 orang leader dapat tiket percuma 5 star trip ke USA fully sponsored dari Shaklee. 

sebahagian team RYG

Alhamdulillah hari ni dah selamat sampai dah pun. 

Sebenarnya bukan trip ke USA tu yang syima nak highlight. Destinasi mana pun korang nak pergi, its up to you, sebab duit korangkan. Tapi yang syima kisah kalau orang tu travel secara PERCUMA. 

Ada yang bawak ayah. Pose pakcik dengan luggage free dari Shaklee.

Syima kalau pergi lah guna duit sendiri, syima maybe ambik yang paling cheapest. Maksudnya kat sini, bilik paling murah, makan asal hidup, nak beli souvenir maybe kira budget kot. 

This trip semua PERCUMA tau.

Luggage dapat PERCUMA✔️
Tiket flight PERCUMA✔️
5 star hotel PERCUMA✔️
Makan mewah PERCUMA✔️
Jalan jalan PERCUMA✔️

Yang dekat beg hitam bercorak tu Master Haji Roslan. Super duper upline syima. Master tu pangkat paling tinggi. Dah 20 tahun + dalam bisnes Shaklee

In fact, setiap seorang dapat 360USD sebagai duit poket tau. Isk, berapa ek. Around RM1500 ke? Boleh buat beli anything. Nak belanja makan, nak beli souvenir. Bestnya lahai trip ni. 

Duit poket 360USD setiap seorang.

Korang nak travel mana mana, dipersilakan. But this, sangat mengujakan syima. 

Duduk dekat luxury hotel, pamper  yourself after all the hardwork. Best kot. 

Oh rasa macam terawang awang sangat hari ni. 

InsyaAllah syima akan pergi jugak nanti. 

Off to pick Faiq from school. Nanti kita sambung lagi k.

Khamis, 18 Julai 2019

TESTIMONI BERPANTANG DENGAN VIVIX

Lagi testimoni berpantang dengan Vivix.

Macam mana Vivix bertindak untuk orang yang berpantang?

Secara umumnya, Vivix kaya dengan antioksida dan resveratrol yang bertindak melindungi dan memperbaiki sel sel tubuh kita dari rosak. Bila sel sel kita sentiasa dalam keadaan sihat, sistem dalam badan jugak dapat berfungsi dengan lebih baik. Maka, proses penyembuhan selepas bersalin juga dapat berjalan dengan lebih baik. 

Nak tahu lebih lanjut tentang Vivix? Click sini.



NAK BELI SEKARANG MENGGUNAKAN KAD KREDIT ATAU KAD DEBIT ANDA?












Atau ingin menjadi ahli Shaklee untuk penjimatan hebat?









Nikmati manfaat bonus tunai dan penjimatan harga hebat jika menjadi ahli Shaklee. Ingin menjadi pengedar Shaklee untuk mendapatkan pendapatan? Sertai team business kami, Aces High Group yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dan fleksibel.



Pengedar Shaklee
Hasyimah Hashim ID Shaklee 1241234
SMS / Whatsapp : 0183252507
Fb page : Hasyimahshe
Personal Fb : Hasyimah Hashim
Instagram : Hasyimahshe

Shaklee Ipoh


Khamis, 11 Julai 2019

OSTEMATRIX

PIL KALSIUM TERBAIK, OSTEMATRIX

Ostematrix ready stock Ipoh

Hargai Tulang Anda dengan Nutrien Pembina Tulang

Tulang yang kuat untuk tubuh yang kuat. Bina dan pastikan tulang anda kuat dengan nutrien pembina tulang untuk memastikan ia kekal sihat sepanjang masa.

Tulang merupakan sistem sokongan tubuh anda, kerana itulah amat penting untuk anda memastikan ia kekal kuat dan sihat. Tubuh anda membina tulang baharu dengan pantas, tetapi apabila umur anda meningkat, kehilangan tulang adalah lebih banyak berbanding tulang yang dibina. Hakikat inilah menjadikannya penting untuk anda membekalkan tulang anda dengan nutrien pembina tulang yang berkualiti.

Anda Memerlukan Lebih Daripada Kalsium untuk Tulang Yang Kuat
Kalsium - Bahan asas untuk membina tulang
Magnesium - Membantu menghantar kalsium kepada tulang
Boron - Membantu metabolisme tulang
Vitamin D - Merangsang penyerapan tulang
Kuprum, Zink dan Mangan - Mengaktifkan enzim yang membantu meningkatkan kepadatan tulang

Keistimewaan Shaklee

Diformulasi khas dengan campuran 7 nutrien penting termasuk kalsium, vitamin D, magnesium, zink, kuprum, mangan dan boron untuk membantu membina ketumpatan tulang. Kaplet bersaiz kecil, mudah ditelan.



Pengambilan hanya dua kaplet Ostematrix menunjukkan peningkatan dalam paras kalsium darah yang signifikan, diukur dalam tempoh 12 jam. Kalsium perlu diserap terlebih dahulu supaya badan boleh menggunakannya untuk membina dan mengekalkan tulang yang kuat.


Kandungan Nutrisi Ostematrix

Setiap kaplet menyediakan ;-

kandungan ostematrix

 Harga runcit sebotol Ostematrix (120 kaplet) ialah RM61.25. Berminat untuk dapatkan harga istimewa dari syima, boleh contact syima di 018-3252507.




NAK BELI SEKARANG MENGGUNAKAN KAD KREDIT ATAU KAD DEBIT ANDA?

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=23155780abc078337c84b1aee5ee2ed2


Atau ingin menjadi ahli Shaklee untuk penjimatan hebat?

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1241234

Nikmati manfaat bonus tunai dan penjimatan harga hebat jika menjadi ahli Shaklee. Ingin menjadi pengedar Shaklee untuk mendapatkan pendapatan? Sertai team business kami, Aces High Group yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dan fleksibel.
Pengedar Shaklee
Hasyimah Hashim ID Shaklee 1241234
SMS / Whatsapp : 0183252507
Fb page : Hasyimahshe
Personal Fb : Hasyimah Hashim
Instagram : Hasyimahshe




Shaklee Ipoh

Isnin, 8 Julai 2019

TAUHU BERGEDIL

Last Saturday syima buat Tauhu Bergedil untuk potluck post raya. Haha tahun ni ramai pulak yang buat raya makan makan even dah habis syawal. Kalau berterusan camni, maybe lepas ni kita akan rasa kehangatan raya just on first syawal and weekend syawal. 


tauhu bergedil viral

Bila buat Tauhu Bergedil ni syima tau lah kenapa some people jual mahal sampai sebiji RM1. Yang mintak extra cili kicap pun depa charge. 

Renyah gila.

Mujur syima buat satu pack tauhu kering tu je. 

Sekejap dah siap. 

Dapat dalam 26pcs. 16 biji syima bawak gi potluck, balance tinggal kat rumah untuk yang nak makan. 


Tauhu bergedil padat penuh isi bukan kentang semata mata

Syima tengok ada sesetengah peniaga, ayam pun tak letak. Daging pun xde. Apetah lagi sayur dan bawang. 

Ada sekali tu syima tengok, harga mahal kemain, isi cuma kentang dengan lada hitam yang super banyak. 

Alahai. Nak meniaga tu buat macam kita nak makan sendiri boleh tak?

Dah lah semalam viral pasal laksa masak dengan cebisan kotak dan paper dalam kuahnya untuk jadikan pekat.

Tak mau dah syima nak fikir betapa terdesak nya orang Malaysia sekarang. 

Ni ha Tauhu Bergedil syima masak. InsyaAllah nak open order lepas calculate modal apa semua. 


Tauhu bergedil daging.

Inti memang tip top. Ada ketulan daging, ada potong dadu carrot dan bawang, ada hirisan daun sup, ada kentang jugak. Untuk cili kicap, cili secukupnya dalam kicap. Takde letak tepung ubi untuk pekatkan kuah kicap tu. Mana sedap makan tauhu bergedil dengan kuah kicap tepung ubi. 

Jemput tengok okay. 

😉

Shaklee promo Julai 2019
Sepanjang julai ni, promo shaklee melampau sangat!. Beli 3 Sustained Release Vitamin C, dapat satu chewable vitamin C yang bernilai RM51.25.

Korang pakat lah sorang sebotol dengan officemate. Untung untung dapat bawak balik Chewable Vitamin C tu untuk anak. 

Order? Contact syima okay 0183252507

Khamis, 4 Julai 2019

HARGA VIVIX SHAKLEE 2019

Twinpack Vivix dapat free membership bernilai RM65

BERAPA HARGA VIVIX?

Harga runcit sebotol (150ml) Vivix Shaklee untuk tahun 2019 ialah RM475.00. Tetapi, sehingga bulan June 2019, setiap twinpack Vivix Shaklee berharga RM684.00 sahaja. JIMAT RM266!

WOW!

Setiap pembelian Vivix twinpack juga anda akan dapat
✅FREE MEMBERSHIP
✅FREE POS
✅CASH REBATE




NAK BELI SEKARANG MENGGUNAKAN KAD KREDIT ATAU KAD DEBIT ANDA?












Atau ingin menjadi ahli Shaklee untuk penjimatan hebat?









Nikmati manfaat bonus tunai dan penjimatan harga hebat jika menjadi ahli Shaklee. Ingin menjadi pengedar Shaklee untuk mendapatkan pendapatan? Sertai team business kami, Aces High Group yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dan fleksibel.



Pengedar Shaklee
Hasyimah Hashim ID Shaklee 1241234
SMS / Whatsapp : 0183252507
Fb page : Hasyimahshe
Personal Fb : Hasyimah Hashim
Instagram : Hasyimahshe

Shaklee Ipoh


Rabu, 3 Julai 2019

TESTIMONI VIVIX UNTUK KENCING MANIS



Jom kita tengok apa kata pengguna Vivix ;





Bacaan gula berkurang dengan Vivix 


Click sini untuk melihat bagaimana Vivix membantu menurunkan bacaan gula dalam darah.



Polifenol dan kencing manis




Harga runcit sebotol (150ml) Vivix ialah RM475.00. Berminat untuk dapatkan harga istimewa dari syima, boleh contact syima di 018-3252507.





NAK BELI SEKARANG MENGGUNAKAN KAD KREDIT ATAU KAD DEBIT ANDA?












Atau ingin menjadi ahli Shaklee untuk penjimatan hebat?









Nikmati manfaat bonus tunai dan penjimatan harga hebat jika menjadi ahli Shaklee. Ingin menjadi pengedar Shaklee untuk mendapatkan pendapatan? Sertai team business kami, Aces High Group yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dan fleksibel.



Pengedar Shaklee
Hasyimah Hashim ID Shaklee 1241234
SMS / Whatsapp : 0183252507
Fb page : Hasyimahshe
Personal Fb : Hasyimah Hashim
Instagram : Hasyimahshe

Shaklee Ipoh


Selasa, 2 Julai 2019

TESTIMONI VIVIX UNTUK KENCING MANIS


Jom kita tengok apa kata pengguna Vivix ;
Bacaan gula lebih rendah dengan Vivix

Click sini untuk melihat bagaimana Vivix membantu menurunkan bacaan gula dalam darah. 

Vivix untuk kencing manis


Harga runcit sebotol (150ml) Vivix ialah RM475.00. Berminat untuk dapatkan harga istimewa dari syima, boleh contact syima di 018-3252507.




NAK BELI SEKARANG MENGGUNAKAN KAD KREDIT ATAU KAD DEBIT ANDA?

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=23155780abc078337c84b1aee5ee2ed2


Atau ingin menjadi ahli Shaklee untuk penjimatan hebat?

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1241234

Nikmati manfaat bonus tunai dan penjimatan harga hebat jika menjadi ahli Shaklee. Ingin menjadi pengedar Shaklee untuk mendapatkan pendapatan? Sertai team business kami, Aces High Group yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dan fleksibel.
Pengedar Shaklee
Hasyimah Hashim ID Shaklee 1241234
SMS / Whatsapp : 0183252507
Fb page : Hasyimahshe
Personal Fb : Hasyimah Hashim
Instagram : Hasyimahshe




Shaklee Ipoh