Khamis, 13 Jun 2019

18 PILIHAN SET KURUS MENGIKUT BUDGET DAN KEPERLUAN

Raya day 9.



Apa khabar nombor kat penimbang? Makin bertambah, maintain atau berkurang? Tahun ni cipta sejarah bila syima beli baju siap - size M. Selama ni, tak size extra S mesti size S. Masa pregnant kan Faiq pun boleh lagi pakai S.

Tahun ni beli seawal sebelum Ramadhan. Size S tak celus nak zip kain. Boleh tertetas jahitan.

So starting puasa syima amalkan suku suku separuh, air manis max segelas sehari dan supplement kurus. 

Syima ambil Herblax, Alfalfa dan Omegaguard.

Alhamdulillah pagi raya ada inch loss. Kain baju kurung dah longgar sampai meleret leret labuh. Ikutkan kain baju kurung tu kalau tanpa heels, elok je terletak. Ni dah satu kerja nak tarik tarik keatas masa dalam rumah orang.

Nak disepit atau pin, mana lah bawak safety pin spare dari KL. Kedai nak dibeli pun takde, tutup belaka. 


beraya rumah tokngah

Hari ni syima nak share pilihan yang ada untuk supplement kurus bergantung kepada keperluan.

3 Langkah untuk Kurus

  • Langkah 1   Bakar atau pecahkan lemak

Lecithin : Membantu memecahkan lemak kepada ketulan kecil. Lecithin jugak membantu menghalang pembentukan lemak baru dari makanan yang kita makan jika digabungkan dengan Alfalfa Complex. 1 botol Lecithin mengandungi 180 capsule tahan 1 hingga 6 bulan. Harga runcit RM 55.00

Omegaguard : Membantu membakar lemak lama dalam tubuh seperti yang berada di bawah kulit, dalam salur darah, lemak yang menyelaputi organ. Selain daripada itu, Omegaguard membantu mengawal selera makan dengan menghasilkan hormon leptin. Hormon leptin berfungsi untuk menyekat selera makan dan membakar lemak untuk tenaga.

Omega 3 yang terkandung dalam Omegaguard terbukti menaikkan metabolisma dan membakar 40% lebih banyak lemak apabila bersenam.

Ia juga bagus untuk ibu menyusu kerana Omegaguard ialah minyak ikan yang baik untuk perkembangan otak bayi. 1 botol Omegaguard mengandungi 120 capsules tahan 1 hingga 3 bulan. Harga runcit Omegaguard RM136.25

  • Langkah 2  Buang, detox atau singkirkan lemak
Herb-Lax : Kombinasi dari tumbuhan herba yang terkenal secara tradisional membantu masalah tidak hadam dan pergerakan usus yang tidak sihat. Diperlukan untuk detox iaitu untuk membersihkan usus dimana segala toksin , lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, baru la badan kita dapat menyerap nutrien pada tahan optimum. 1 botol Herb-Lax mengandungi 120 tablet tahan 1 hingga 4 bulan. Harga runcit Herb-Lax RM57.50

Alfalfa Complex : Bertindak sebagai fiber yang membawa keluar lemak-lemak yang sudah dipecahkan oleh Lecithin dan Omegaguard. Alfalfa Complex sesuai diambil oleh ibu menyusu kerana ia bertindak sebagai milk booster. Juga bagus untuk wanita mahupun lelaki dengan 1001 manfaat kesihatan. 1 botol Alfalfa Complex dengan 330 tablet tahan 1 hingga 11 bulan, harga runcit RM57.50. Manakala 1 botol Alfalfa Complex dengan 700 tablet, harga runcit RM102.50.

  • Langkah 3  Bina otot, elak menggeleber, diet sihat, bertenaga dan elak lapar
Cinch Shake Mix : Ada 3 pilihan perisa iaitu coklat, vanilla dan cafē latte. Cinch shake mix merupakan protein soya, membantu memberikan rasa kenyang lebih lama. Ia juga membantu meningkatkan metabolisma badan serta mengandungi Leucine untuk membantu mengekalkan otot semasa proses penurunan berat badan. Leucine ni penting supaya badan yang kehilangan berat dan lemak tidak menggeleber.

Cinch shake mix adalah meal replacement untuk memotong kalori yang biasa diambil sehari hari. 1 canister Cinch Shake, harga runcit RM181.25

ESP : Sumber protein yang mempunyai indeks Glisemik yang rendah. Ia membantu dalam proses menurunkan berat badan dan mengawal selera makan selain memberikan tenaga secara berpanjangan. Sesuai untuk ibu menyusu kerana ESP berfungsi meningkatkan kualiti susu. 1 canister ESP , 850 gram berharga RM161.25 di pasaran.

Dah tahu 6 vitamin yang penting untuk kuruskan badan, kita beralih kepada set set yang ada .



18 SET KURUS SHAKLEE


Berikut adalah pilihan set kurus yang anda boleh pilih berdasarkan keperluan dan budget. Anda boleh hubungi syima untuk bantuan dan harga istimewa di 0183252507.

Set paling asas dan paling murah yang boleh diamalkan
Alfalfa Complex 330 tablet Harga Runcit RM57.50
Lecithin 180 capsule Harga Runcit RM55.00
Jumlah RM112.50

Bagi mereka yang ada masalah sembelit dan jarang buang air besar
Herb-Lax Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Jumlah RM112.50

Bagi mereka yang ingin cepat turun berat dengan bajet tidak melebihi RM200
Set asas paling sesuai untuk ibu menyusu
Alfalfa Complex 330 tablet Harga Runcit RM57.50
Omegaguard Harga Runcit RM136.25
Jumlah RM193.75

Ingin cepat turun berat dengan set paling asas dan jimat
Sesuai untuk anda yang menghadapi masalah pelawasan
Herb-Lax Harga Runcit RM57.50
Omegaguard Harga Runcit RM136.25
Jumlah RM193.75

Membakar lemak kuasa dua. Bagus untuk ibu menyusu.
Alfalfa Complex 330 tablet Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Omegaguard Harga Runcit RM136.25
Jumlah RM248.75

Membakar lemak kuasa dua. Sesuai untuk anda yang mempunyai masalah sembelit.
Herb-Lax Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Omegaguard Harga Runcit RM136.25
Jumlah RM248.75


ESP membantu diet kalori selain manfaat halang lemak baru.
Bagus untuk ibu menyusu.
ESP Harga Runcit RM161.25
Alfalfa Complex Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Jumlah RM273.75

Set lengkap asas sesuai untuk masalah pelawasan.
ESP Harga Runcit RM161.25
Herb-Lax Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Jumlah RM273.75

Set kurus yang mempunyai bonus kecantikan kulit.
Sesuai untuk ibu menyusu.
ESP Harga Runcit RM161.25
Alfalfa Complex Harga Runcit RM57.50
Omegaguard Harga Runcit RM136.25
Jumlah RM355.00

Set kurus yang mempunyai bonus kecantikan kulit.
Sesuai untuk yang mengalami sembelit.
ESP Harga Runcit RM161.25
Herb-Lax Harga Runcit RM57.50
Omegaguard Harga Runcit RM136.25
Jumlah RM355.00


Turun berat dengan cepat sambil mendapat manfaat kecantikan kulit, kuku dan rambut. 
Sesuai untuk ibu menyusu.
ESP Harga Runcit RM161.25
Alfalfa Complex 330 tablet RM57.50
Omegaguard RM136.25
Lecithin RM55.00
Jumlah RM410.00


Turun berat dengan cepat sambil mendapat manfaat kecantikan kulit, kuku dan rambut.
Sesuai untuk yang mengalami masalah sembelit.
ESP Harga Runcit RM161.25
Herb-Lax Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Omegaguard Harga Runcit RM136.25
Jumlah RM410.00


Cinch Shake sebagai meal replacement. Sesuai untuk mereka yang suka skip makan.
Cinch Shake Mix Harga Runcit RM181.25
Alfalfa Complex 330 tablet Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Jumlah RM293.75


Cinch Shake sebagai replacement.
Sesuai untuk mereka yang suka skip makan dan bermasalah sembelit. 
Cinch Shake Mix Harga Runcit RM181.25
Herb-Lax Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Jumlah RM293.75
Set kurus yang mempunyai manfaat kecantikan dan penjimatan wang.
Cinch Shake Mix Harga Runcit RM181.25
Alfalfa Complex 330 tablet Harga Runcit RM57.50
Omegaguard Harga Runcit RM136.25
Jumlah RM375.00


Set kurus yang mempunyai manfaat kecantikan kulit, penjimatang wang dan menyelesaikan masalah sembelit.
Cinch Shake Mix Harga Runcit RM181.25
Herb-Lax Harga Runcit RM57.50
Omegaguard RM136.25
Jumlah RM375.00


Set kurus yang mempunyai kuasa berganda dalam menurunkan berat disamping manfaat kecantikan.
Cinch Shake Mix Harga Runcit RM181.25
Alfalfa Complex 330 tablet Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Omegaguard Harga Runcit RM136.25
Jumlah RM430.00
Set kurus yang mempunyai kuasa berganda dalam menurunkan berat disamping manfaat kecantikan dan mengatasi masalah sembelit.
Cinch Shake Mix Harga Runcit RM181.25
Herb-Lax Harga Runcit RM57.50
Lecithin Harga Runcit RM55.00
Omegaguard Harga Runcit RM136.25
Jumlah RM430.00



BERAPA HARGA?

Setiap set syima telah letakkan harga runcit. Berminat nak dapat kan diskaun, boleh whatsapp syima direct di 018-3252507




11 TESTIMONI BERJAYA KURUS
DENGAN SHAKLEE



NAK BELI SEKARANG MENGGUNAKAN KAD KREDIT ATAU KAD DEBIT ANDA?

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=44cc3bcbd1ab8ca953a84ec52398a16d

Atau ingin menjadi ahli Shaklee untuk penjimatan hebat?

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1241234

Nikmati manfaat bonus tunai dan penjimatan harga hebat jika menjadi ahli Shaklee. Ingin menjadi pengedar Shaklee untuk mendapatkan pendapatan? Sertai team business kami, Aces High Group yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dan fleksibel.
Pengedar Shaklee
Hasyimah Hashim ID Shaklee 1241234
SMS / Whatsapp : 0183252507
Fb page : Hasyimahshe
Personal Fb : Hasyimah Hashim
Instagram : Hasyimahshe



Shaklee Ipoh



Tiada ulasan: