Khamis, 8 Februari 2018

Kenapa anda perlu cuba YOUTH SKINCARE?

Hai!
Hari ni syima nak share dengan semua yang Shaklee dah kembali ada skincare set. Sebelum ni Nutriwhite dan Enfuselle betul tak? Kini, Shaklee ada YOUTH.
Kisah penghasilan YOUTH ni bukan mudah. Shaklee menghabiskan masa selama 8 tahun untuk menghasilkan satu kelengkapan penjagaan kulit yang sangat baik.
Bukan sebarangan produk apabila YOUTH menjanjikan keberkesanan sebanyak 100%. Tiada lagi produk seumpama yang menjanjikan keberkesanan sehingga 100% tau.
Berkesan!
YOUTH merupakan produk yang berkesan kerana telah dicuba kepada 100 wanita di Amerika Syarikat dan data nya dianalisa sebagai SKIN AGE INDEX di mana 8 tanda kesihatan kulit di ambil kira. 
 1. Kedutan halus
 2. Saiz pori
 3. Tona warna kulit
 4. Keanjalan kulit
 5. Tekstur kulit
 6. Hyperpigmentasi
 7. Radiance
 8. Sagging
 1. 100% wanita yang mencuba YOUTH mengalami kulit yang lebih muda seawal 7 hari penggunaan.
 2. Berdasarkan SKIN AGE INDEX, dua pertiga (2/3) daripada wanita yang mencuba YOUTH kelihatan 10 tahun lebih muda!
WOW!
8 BAHAN DALAM PRODUK YOUTH YANG MEMBUATKAN IANYA BERKESAN.
Muscadine Grape
Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses melindungi dan memperbaiki DNA sel dan dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
Lotus Japonicus
YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan LOTUS JAPONICUS, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel yang penting untuk menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan LOTUS JAPONICUS dan SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.
Apple Stem Cell Extract
Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lebih lembut, lebih lama.
Schisandra Chinensis Fruit Extract
Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit,  Shisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan. 
Vital Repair + ®️ Complex
Vital Repair + ®️ Complex yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.Berminat untuk dapatkan Supplement Shaklee? Boleh contact Syima. Nak mudah, boleh click 0183252507

KENAPA PERLU PILIH SAYA SEBAGAI RAKAN SHAKLEE ANDA?

Buat pembaca baru, biar syima perkenalkan diri syima dulu. Saya Hasyimah Hashim boleh panggil syima, berusia 28 tahun dan telah menjadi ahli Shaklee sejak tahun 2016. Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur, amanah dan pantas melaksanakan tanggungjawab. Memegang prinip mementingkan kesihatan para pelanggan berbanding keuntungan semata-mata. Saya akan menyediakan konsultasi secara PERCUMA beserta jadual pengambilan vitamin yang bersesuaian untuk anda.

MEDIUM PENGHANTARAN SHAKLEE

Penghantaran vitamin Shaklee anda boleh diatur menggunakan Poslaju dan Gdex. Untuk lain-lain medium, sila cadangkan mengikut kesesuaian lokasi anda. Untuk item "ready stock", saya menyediakan servis COD sekitar Simpang Pulai / Ipoh.

CARA PEMBAYARAN 

Pembayaran boleh dibuat melalui Maybank.

CARA BELI SET SHAKLEE

Jika anda ingin membeli set Shaklee, anda mempunyai beberapa pilihan :-
 • belian online dengan menggunakan kad kredit atau kad debit anda
 • belian di cawangan Shaklee terdekat (NO ID SHAKLEE : 1241234)
 • melalui saya. Sila Whatsapp di 0183252507 (hasyimah / syima) untuk bantuan / belian.
NAK BELI SEKARANG MENGGUNAKAN KAD KREDIT ATAU KAD DEBIT ANDA?


Atau ingin menjadi ahli Shaklee untuk penjimatan hebat?

http://www.shaklee.com.my/?joinnow=1241234

Nikmati manfaat bonus tunai dan penjimatan harga hebat jika menjadi ahli Shaklee. Ingin menjadi pengedar Shaklee untuk mendapatkan pendapatan? Sertai team business kami, Aces High Group yang mempunyai ahli aktif, kelas online percuma dan fleksibel.
Rakan Shaklee Anda:
Hasyimah Hashim (Syima)
SMS / Whatsapp : 0183252507
Fb page : Hasyimahshe
Personal Fb : Hasyimah Hashim

Instagram : HasyimahsheTiada ulasan: