PETUA HILANGKAN PARUT JERAWAT

Nak hilangkan parut boleh guna kulit kayu manis. Mula mula, tonyoh kulit kayu manis belakang lesung sampai jadi serbuk, kemudian sapu kat tempat berparut. Tak pasti kalau guna yang serbuk kayu manis tu sama ke tidak berkesannya kat parut. Tapi kalau tonyoh belakang lesung ni, memang menjadi.

Tapi kekangan masa tu membuatkan syima tak dan nak jadikan serbuk kayu manis tradisional way. Jam tu nak asah, jam tu nak jaga anak, memang sempat lah Faiq hembus serbuk tu.

Ini antara sebab syima amalkan Sustained Release (SR) Vitamin C Shaklee.  Nama pun sustained release, this Vitamin C dilepaskan secara berperingkat-peringkat untuk penyerapan maksima. Sebab kalau lebih, buah pinggang akan buang je lebihan Vitamin C tadi. Kapasiti yang diserap cuma 100mg je sejam. So membazir.


Dengan sebab tu juga, syima yang menghidap gastric forever ni, dapat makan SR Vitamin C dengan selamat tanpa asid burst.


Dan sifat SR ni, membuatkan Vitamin C ni lebih lama berada dalam badan untuk beroperasi. Sebab tu yang makan Vitamin C Shaklee ni selalunya berpuas hati dan repeat order.


Kebaikan SR vitamin C Shaklee:
🌸gebukan kulit dan hilangkan parut
🌸menguatkan gusi dan tulang
🌸menguatkan imuniti badan dari jangkitan penyakit.
🌸menguatkan saluran darah.
🌸membantu proses tambah sel darah merah.
🌸sebagai anti-oksida
🌸bantu penghasilan kolagen dalam badan.
🌸tingkatkan kesuburan.

Sebotol tahan 6 bulan. Jadi buat masa ni, Shaklee lah yang mempunyai Vitamin C murah dan berkesan.


Untuk order, boleh whatsapp syima
018.3252.507

Pujuk-pujuk lah syima bagi harga runtuh kat korang ye.

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

ATITA HARIS | OPI ANAK IDAMAN AKU

Homestay D'Teratai Pekan, Pahang

TEMPAH TASBIH : mini tasbih untuk doorgift wedding atau aqiqah