Selasa, 8 Oktober 2013

jiran secantik rozita che wan

Assalamualaikum.

Saya punya jiran. Jiran melets. Macam Rozita Che Wan. Selalu jaga kecantikan. Selalu jaga keperibadian. Selalu jaga cara pemakaian. Selalu jaga standard percakapan. Selalu juga jaga bau badan. Hah! 

Haha.

Tapi satu yang dia tak boleh nak jaga. Nak maintain ape tah lagi. 


email : hasyimah65@gmail.com

Bende yang dia tak boleh nak jaga, cara dia panggil suami dia. 

Di luar, di khalayak ramai, di depan paparazi, dia panggil suami dia bie....baby? habibi? hubby? ah tak kesah lah aku kan. 

Tapi laki dia tak kan pandang selagi dia panggil bie...laki dia cuma response bila bini dia sebut "Abe".

Hahahahahhahahaha. 

Nah nak jaga sangat standard. Kuikuikuikuikuikui. 

detailing baju ni sangat la gorgeous





5 ulasan:

Yumida Huda berkata...

kelakar la kisah atas tu..hikhik
wah cantik kan baju che ta tu...lip lap lip lg tu

Nadiah berkata...

hai awak... assalamualaikum...baru sempat singgah blog awak...selamat berkenalan ye.... pasal mface tu ye dia malaysia facebook...tapi dalam bentuk pelaburan...kalau berminat nak tahu boleh email saya nadiah85@gmail.com.... kita follow awak ye... tq

hasyimahshe berkata...

@yumida huda lagi kelakar kalau boleh dengar intonasi dorang

Syazana Zainn berkata...

orang kelate ke? hihi

p/s: Salam kenal ;)

Have a nice day awak :D

hasyimahshe berkata...

@nadiah : thanks untuk info mface ;)
@syazana zainn : aah. suami nya kelantan hehe