Selasa, 22 Oktober 2013

Segmen Bloglist: Saya Blogger Newbie

Assalamualaikum

Dikala hujan membasahi bumi, sedap kelon ngan suami. kehkehkeh.

Lupakan. Ekekekek.

Entry aku hari ni ringkas je. Entri nak join bloglist. Yang bermanfaat kepada aku juga kepada tuan punya segmen. Nak join just kelik picture dibawah yakni yang merah menyala tur. ;))



Syarat syarat mudah aje kot

1.Follower Blog anda 400 dan ke bawah
2.Tajuk "Segmen Bloglist: Saya Blogger Newbie"
3.Copy banner warna merah nie kemudian Link kan ke segmen ni
4.Follow blog botak-gambus.blogspot.com (PENTING)
5.Tinggalkan URL korang dekat ruangan komen

DONE! 

p/s : kalau nak join bloglist saya, lihat SINI. Tak perlu buat entri pon.

4 ulasan:

zulhilmi tempoyak berkata...

best of luck semua.. :)

hasyimahshe berkata...

terima kasih @zulhilmi. ;))

Liza Licha berkata...

Salam Dear. singgah follw sini..
oh ya, dah klik nuffnang .. happy blogging

hasyimahshe berkata...

@liza licha mucho gracias babe!